Regulament

Sugus vs Papi

Art. 1 – Organizatorul

 

Organizatorul campaniei promotionale cu premii „Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!” (denumita in continuare „Promotia”) este Kandia Dulce SA (denumita in continuare "Organizatorul"), cu sediul social in Bucuresti, Sos Viilor nr. 20, sect. 5, inregistrata la RC sub nr. J40/538/1991, Cod de Inregistrare Fiscală RO 401703, cu numar de inregistrare la ANSPDCP nr. 4152, potrivit notificarii nr. 3278/26.01.2007.

Promotia se deruleaza prin intermediul agenției D+I Activation Agency SRL, cu sediul în București, Sectorul 1, Str. Calea Griviței nr.140, etaj 5, ap.19, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9162/2021, Cod Unic de Înregistrare 41226367 si care acționează ca împuternicit al Organizatorului cu privire la extragerea castigatorilor, transmiterea premiilor (30 de carduri cadou Answear.ro, 26 de căști audio, 26 de boxe portabile, 10 trotinete electrice și 10 hoverboard-uri) către câștigători și operațiunile de colectare și/sau prelucrare a datelor cu caracter personal (nume, prenume, dacă este sau nu major – varsta ca si conditie de participare, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de corespondenta/livrare premiu, CNP pentru castigatorii premiilor a caror valoare individuala depaseste suma de 600 lei; semnatura de predare a premiului pe procesul verbal de primire).

 

1.1.                        Pentru detaliile privind modul de prelucrare a datelor personale necesare in prezenta Campanie, participantii vor consulta Anexa 2 a prezentului Regulament - NOTIFICARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Participarea la Campanie si inscrierea Participantilor in scopul castigarii premiilor reprezinta acceptarea expresa a acestor conditii de catre Participanti.

1.2.      Promotia se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.3.      Prin participarea la aceasta Promotie, se prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

 

                  Art. 2 - Durata si locul de desfasurare al Promotiei

 

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15.05.2023 ora 00:00:01 – 15.08.2023 ora 23:59:59, ora Romaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data de incheiere a prezentei Promotii. Noua data va fi comunicata prin Act Aditional la prezentul Regulament si va intra in vigoare de la data publicarii Actului Aditional pe site-ul Campaniei si/sau pe site-urile Organizatorului www.kandia-dulce.ro, www.sugusfun.ro.

Promotia este online pe website-ul www.sugusfun.ro, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, prin achizitionarea din orice magazin a oricarui produs Sugus® sau Papi®, pe un bon fiscal, cu obligatia valorii minime de achiziție de 10 RON a bonului, si prin inscrierea online in concurs cu numarul bonului fiscal.

 

 

 

 

Art. 3 - Regulamentul oficial al Promotiei

 

 • Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga sa durata, in oricare dintre urmatoarele modalitati:
 • in format electronic, prin accesarea website-ului sugusfun.ro (site-ul Campaniei) sau www.kandia-dulce.ro
 • in urma unei solicitari in scris la adresa Organizatorului din Bucuresti, Sos Viilor nr. 20, sector 5.
  • Informatii detaliate privind organizarea Promotiei pot fi solicitate prin scris pe adresa de mail contact@sugusfun.ro ,de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00 (cu exceptia zilelor libere legale si a sarbatorilor legale), incepand cu data de 15 mai 2023 si pana pe data de 15 august 2023.
  • Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
  • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe website-ul sugusfun.ro inainte ca acestea sa devina aplicabile.

 

Art. 4 - Dreptul de participare

 

 • In Campanie se pot inscrie persoanele fizice, cetateni romani sau straini, cu domiciliul sau reședința pe teritoriul Romaniei, care au implinit varsta de 18 ani la data inscrierii in Campanie si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament prin participarea la Campanie.
 • Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane:
 • anga­jatii companiei Kandia Dulce si ai distribuitorilor acesteia
 • angajatii Agentiei ;
 • angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Promotiei.

De asemenea, membrii familiilor angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Promotie.

 

Art. 5 – Produsele participante

 

5.1. La campanie participa toate produsele Sugus® sau Papi® listate in tabelul de mai jos, distribuite de catre Organizator pe piata din Romania, denumite in continuare “Produsele Participante”:

Segment

Produs

Gramaj

Caramele

SUGUS Clasic

80g

Caramele

SUGUS Clasic

200g

Caramele

SUGUS Exotic

80g

Caramele

SUGUS Exotic

200g

Caramele

SUGUS Fructe de Padure

80g

Caramele

SUGUS Lapte

75g

Caramele

SUGUS Bomboane gumate vitamine

80 gr

Jeleuri

SUGUS BabyFruct

75g

Jeleuri

SUGUS JellyMania Viermisori

75g

Jeleuri

SUGUS JellyMania Ursuleti

75g

Jeleuri

SUGUS JellyMania Paianjeni

75g

Jeleuri

SUGUS JellyMania Cola

75g

Jeleuri

SUGUS JellyMania GUS

75g

Jeleuri

SUGUS JellyMania GUS

150g

Jeleuri

SUGUS JellyMania FrutiMix

75g

Jeleuri

Sugus Jeleuri vitamine

75 gr

Praline

Bomboane cu ciocolată și cremă de fructe de pădure

75gr

Baton de ciocolată

Papi cu lapte și cremă lapte

26,8g

Baton de ciocolată

Papi de ciocolată cu lapte și cremă căpșuni

26,8g

Baton de ciocolată

Papi de ciocolată cu lapte și cremă banane

26,8g

Baton de ciocolată

Papi ciocolată albă și cremă de ciocolată cu cereale crocante

25g

Prăjitură

Papi prăjiturică cu cremă de lapte

35g

Prăjitură

Papi prăjituircă cu cremă de lapte și portocale

35g

Prăjitură

Papi prăjiturică cu cremă de lapte și zmeură

35g

 • Bonul fiscal/ factura fiscala ce atesta achizitia produselor participante in perioada de desfasurare a Campaniei trebuie pastrat intreg si nedeteriorat in vederea validarii. Pierderea sau deteriorarea acestora, in orice mod, va duce la invalidarea premiului in cazul unui castig. In cazul in care pe bonul fiscal nu apare denumirea Sugus sau Papi, Participantul va trebui sa faca dovada si cu ambalajul produsului Sugus sau Papi participant achizitionat pe bonul respectiv.
 • După data incetarii Promotiei, produsele participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii Promotiei.
 • Produsele participante la Promotie sunt disponibile in limita stocului existent
 • În cadrul campaniei pot participa atât produsele cu ambalaj standard, cât și cele cu ambalaj retro.

 

Art. 6 – Premiile Promotiei

 

6.1.      In cadrul Promotiei pot fi acordate, conform mecanismului descris la Art. 7 de mai jos, urmatoarele categorii de premii:

 

6.1.1.      Premii:

In cadrul Promotiei se vor acorda in total 102 premii. Premiile vor fi oferite prin tragere la sorți după cum urmează:  

 

Perioada

Nr. de premii

Tipul de premii

Gașca

19-23 iunie 2023

10

Hoverboard

Gașca elastică Gus

19-23 iunie 2023

10

Trotinete electrice

Gașca energică Papi

17-21 iulie 2023

15

Card cadou Answear.ro

Gașca elastică Gus

17-21 iulie 2023

15

 Card cadou Answear.ro

Gașca energică Papi

21-25 august 2023

26

Căști audio

Gașca elastică Gus

21-25 august 2023

26

 Boxe portabile

Gașca energică Papi

 

 

Premiile constau în următoarele produse:

 1. Carduri cadou Answear.ro

 

Nr. buc

Categorie premiu

Caracteristici premiu

Valoare premiu cu TVA

30

Card cadou Answear.ro

Cardul îți dă dreptul să cumperi produse din colecții noi sau de la reducere, de pe site-ul Answear.ro. Fondurile neutilizate rămân pe card și pot fi folosite pentru achiziții ulterioare.

Mai multe informații despre cardul cadou direct pe link https://assets.diagency.eu/Answear-Gift-Card

300 RON

Valoarea totală a premiilor carduri cadou de haine este de 9000 RON cu TVA

 

 1. Dispozitive portabile:

 

Nr. buc

Categorie premiu

Caracteristici premiu

Valoare premiu cu TVA

26

Casti On Ear Sony WH-CH520B, Wireless

Bluetooth, Microfon, Multipoint connection, Quick

Charge, Autonomie 50 ore, Negru

269,69 RON

26

Boxa portabila JBL GO3, IPX67

Bluetooth, Albastru

179,00 RON

Valoarea totală a premiilor dispozitive portabile este de 11673.74 RON cu TVA

 

 1. Vehicule de transport:

Nr. buc

Categorie premiu

Caracteristici premiu

Valoare premiu cu TVA

10

Hoverboard 2Drive, roti 6.5", autonomie 15 km

viteza 10 km/h, putere motoare 500W (2 x 250),

Bluetooth, difuzoare, geanta transport inclusa,

Grafitti galben

699,99 RON

10

Trotineta Electrica RYDE 150 Super Kid

150W/24V/2Ah, viteza maxima 8km/h, negru

727,99 RON

Valoarea totală a premiilor vehicule de transport este de 14299.8 RON cu TVA.

 

Valoarea totala a premiilor acordate în cadrul campaniei  este de 34973.54 RON (cu TVA).

 

6.1.2 In cadrul prezentei Campanii, un Participant poate castiga maximum 1 (unu) premiu pe toata durata Campaniei..

6.1.3 Castigatorii premiilor oferite in cadrul Campaniei nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau inlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor castigate.

 

 

Art. 7 – Mecanismul desfasurarii Promotiei

 

7.1. Conditii privind inscrierea valabila in Promotie

7.1.1. Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
 • Participantul trebuie sa achiziționeze pe perioada Campaniei de minim 10 RON orice produs / produse participante menționate in art. 5.1.
 • Participantul se va inscrie la Promotie in perioada cuprinsa intre 15 mai 2023 ora 00:00:01, ora Romaniei si 15 august 2023 ora 23:59:59, ora Romaniei, exclusiv prin transmiterea a minimum un nr. de bon fiscal, de pe documentul fiscal (bon fiscal sau factură fiscală) in oricare dintre modalitatile si cu respectarea conditiilor solicitate ce sunt prevazute la Art. 7.2. de mai jos; Fiecare nr. de bon se va trimite printr-o singura inregistrare pe site-ul campaniei sugusfun.ro .
 • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei mentionata la Art. 7.2.1 de mai jos;

 

7.2. Modalitatile de inscriere in Promotie

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 15 mai 2023 (ora 00:00:01) si pana la data de 15 august 2023 (ora 23:59:59).

 • Participantii vor trimite de bon online pe website-ul promoției www.sugusfun.ro:
 • prin inscrierea nr. de bon și a numarului de telefon sau a adresei de e-mail , direct pe website-ul promoției sugusfun.ro, varianta de desktop sau varianta de mobil, indicand numarul de telefon al participantului, numele si prenumele, e-mail-ul, orasul in care s-a facut achizitia si introducând poza bonului, bifarea optiunii de luare la cunostinta a prevederilor Regulamentului promotiei, bifarea casutei de acord pentru prelucarea datelor cu caracter personal.

Participantii nu au dreptul sa se inscrie in promotie folosind mai multe numere de telefon mobil sau mai multe adrese de e-mail. Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze situatiile de acest gen si sa invalideze toate inscrierile in promotie ale Participantului care s-a inscris folosind mai multe numere de telefon mobil și mai multe adrese de e-mail. In cazul in care se constata faptul ca un participant a castigat un premiu prin fraudarea mecanismului si a regulilor de inscriere si participare, acesta va fi invalidat, iar premiul nu ii va mai fi acordat. In cazul in care acest lucru se constata dupa acordarea premiului,  respectivul participant  va avea obligatia de a returna Organizatorului premiul primit.

 

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze bonul achiziției , in original si nedeteriorat, precum si ambalajul produsului achizitionat in masura in care bonul respectiv nu include clar denumirea produsului Sugus sau Papi achizitionat. Bonul fiscal trebuie sa ateste achizitia produselor participante, in perioada de desfasurare a Campaniei.

 

 Nr. de bon poate fi transmis o singura data si numai prin modalitatea prevazuta la Art 7.2.1.

 

 • Un Participant poate inscrie in concurs maxim 5 numere de bon pe zi (5 bonuri diferite), conform prevederilor din prezentul Regulament.
 • Nu vor fi luate in considerare mesajele de inscriere transmise in urmatoarele conditii:
 • Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Promotiei;
 • Daca Participantii transmit de bon care sunt fie eronate, fie incomplete, care contin orice alte caractere suplimentare sau care au mai fost transmise anterior;
 • Daca Participantii indica in formularul online de pe site-ul sugusfun.ro, varianta de desktop sau varianta de mobil, numere de telefon invalide, nealocate, care nu pot fi identificate sau apelate sau nu apartin uneia dintre retelele de telefonie mobila (Orange/Vodafone/Telekom/RCS&RDS).
 • Daca acestea au fost efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii

 

Conditii de participare in cadrul concursului online desfasurat pe website-ul www.sugusfun.ro, varianta de desktop si de mobil.

 

(1) Ce trebuie sa faca Participantul:

 1. sa cumpere orice Produs Participant la promotie mentionat la art. 5.1;
 2. sa intre pe www.sugusfun.ro , varianta de desktop sau cea de mobil si sa trimita nr. de bon de pe bonul achiziționării, in intervalul 15 mai –15 august 2023,, prin urmatoarea modalitate:

 

 • Participantii vor trimite nr. de bon direct pe website-ul sugusfun.ro indicand totodata si numarul de telefon, numele si prenumele, e-mail-ul, orasul in care s-a facit achizitia precum si introducerea pozei bonului achiziției (in format jpeg., png. Maxim 50 MB) si asigurandu-se ca poza este clara, informatiile de pe bon sunt vizibile integral, bifarea optiunii de luare la cunostinta a prevederilor Regulamentului promotiei, bifarea casutei de acord pentru prelucarea datelor cu caracter personal.

 

In momentul in care un participant trimite un nr. de bon, acesta va primi un mesaj de raspuns, afisat pe ecran, pe website, varianta desktop sau varianta de mobil inscriere, conform celor de mai jos:

 

 1. Pentru fiecare mesaj inscris pana la 15 mai 2023, indiferent de cate nr. de bon trimite, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

Campania „Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!” începe pe data de 15 mai 2023 Rămâi aproape de Sugus și Papi, urmează noi provocări!

 1. Daca un Participant inscrie un nr. de bon dupa terminarea promotiei, acesta va primi urmatorul mesaj:

Campania „Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!” s-a incheiat pe data de 15.08.2023. Ramai aproape de Sugus și Papi, urmeaza noi provocari!.

 1. După ce bonul a fost înscris cu succes în cadrul campaniei, participantul va primi următorul mesaj:

Felicitări! Te-ai înscris cu succes în cadrul campaniei „Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!”.

7.3. Desemnarea castigatorilor

        

Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza:

 

7.3.1 Pentru fiecare premiu se va face o tragere la sorți printr-un program automat din lista de participanți înscriși pentru fiecare provocare și respectiv, 3 persoane castigatoare drept rezerve.

Prima provocare „Întrece-te cu mișcarea” are loc în perioada 15 mai-14 iunie 2023. La extragerea pentru pentru cele 30 de carduri cadou Answear.ro vor participa toți cei înscriși în perioada aceasta.

A doua provocare „Outfit-uri cool” are loc în perioada 15 iunie-14 iulie 2023. La extragerea pentru căștile audio și boxele portabile, vor participa toți cei înscriși în perioada aceasta.

A treia provocare „Stil de dans” are loc în perioada 15 iulie- 15 august 2023. La extragerea pentru trotinete și hoverboard-uri, vor participa toți cei înscriși în peroada aceasta.

 

Mai jos sunt menționate perioadele pentru extragere:

Perioada

Nr. de premii

Tipul de premii

Gașca

19-23 iunie 2023

10

Hoverboard

Gașca elastică Gus

19-23 iunie 2023

10

Trotinete electrice

Gașca energică Papi

17-21 iulie 2023

15

Carduri cadou Answear.ro

Gașca elastică Gus

17-21 iulie 2023

15

Carduri cadou Answear.ro

Gașca energică Papi

21-25 august 2023

26

Căști audio

Gașca elastică Gus

21-25 august 2023

26

Boxe portabile

Gașca energică Papi

 

7.4. Validarea castigurilor. Publicarea castigatorilor.

7.4.1. Ulterior desemnarii castigatorilor Promotiei, potrivit mecanismelor de selectie descrise mai sus si corespunzatoare fiecarui tip de premiu in parte, Organizatorul va trece la validarea castigurilor, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea Participantilor in Promotie, precum si modul de desfasurare a acesteia.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita oricarui Participant furnizarea in original a bonului de achiziție si continand orice nr. de bon introdus de respectivul participant in promotie sau ambalajul original al produsului achizitionat.

Astfel, pentru ca un Participant sa poata fi validat drept castigator al Promotiei, este necesara indeplinirea tuturor urmatoarelor conditii:

 • Participantul are dreptul de a se inscrie in Promotie, potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
 • Inscrierea in Promotie sa se realizeze numai in una dintre modalitatile de inscriere prevazute in prezentul regulament;
 • Respectarea tuturor conditiilor de inscriere indicate la Art. 7.1 de mai sus;
 • Participantul va asigura integritatea bonurilor de achiziție și le va pastra inscrise in promotie, fiind in mod expres prevazut ca deteriorarea in orice mod, va conduce la invalidarea castigului si, prin urmare, la imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia premiului;
 • Participantii care au fost desemnati castigatori vor fi contactati prin (i) apel telefonic la numarul de telefon mobil inscris in promotie sau prin (ii) email scris trimis la adresa de mail de pe care s-a înregistrat nr. de bon declarat castigator, solicitandu-li-se date in vederea validarii astfel:

 

 • Pentru a fi validat drept castigator, Participantul va furniza Organizatorului informatiile solicitate in legatura cu participarea sa la Promotie, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la momentul contactarii telefonice sau prin adresa de mail. Castigatorul va transmite un email la adresa contact@magura.ro , dupa cum urmeaza:
 • nume si prenume ;
 • Adresa de e-mail pentru trimiterea premiului.
 • Confirmarea ca este major si indeplineste conditiile de participare la Campanie, sub forma urmatoarei declaratii incluse in corpul e-mailului „Subsemnatul ___(nume si prenume)__, in calitate de participant  la campania promotionala „Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!”organizata de Kandia Dulce, declar ca sunt major si indeplinesc conditiile de participare la Campanie, conform Regulamentului acesteia.”

 

Totodata, Pentru a fi validati si a intra in posesia premiului, ei vor:

 • trimite prin e-mail la adresa de e-mail mentionata de Organizator in momentul contactarii telefonice, contact@magura.ro, o poza clara a bonului de achiziție participant care contine nr. de bon desemnat castigator în termen de 3 zile lucrătoare

 

Prin transmiterea de catre Organizator/Agentie a datelor personale de mai sus, participantii isi exprima consimtamantul pentru prelucrarea acestor date de catre Agentii si respectiv Organizator in scopurile declarate de acestia prin prezentul Regulament.

 

7.4.2 Validarea castigatorilor, respectiv invalidarea rezervelor, se va face dupa criteriile mentionate in art 7.4.1. In cazul in care niciuna dintre rezervele nominalizate pentru un tip de premiu nu poate fi validata, premiul va ramane in posesia organizatorului. Neacordarea premiilor poate fi din cauza lipsei de înscrieri în cadrul unui moment norocos.

7.4.3. Anuntarea castigatorilor si a premiilor castigate se va realiza prin publicarea pe website-ul www.sugusfun.ro, in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data incheierii procesului de validare a castigatorilor. Sub rezerva neintervenirii uneia dintre situatiile mentionate la Art. 7.4.1. de mai sus, lista finala a castigatorilor promotiei (nume de familie si initiala) si a premiilor castigate va fi afisata pe site-ul www.sugusfun.ro pana la data de 31.12.2023.

 

7.5. Intrarea in posesia premiilor:

 

Curierul privat va incerca sa contacteze castigatorul in vederea livrarii premiului de maximum 2 ori la adresa indicata de castigator in procesul de validare, in cursul zilelor lucratoare (luni-vineri) in intervalul orar 09:00-17:00.

 

7.5.1. Premiile vor fi expediate castigatorilor prin curier la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, dar nu mai tarziu de 45 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor. Predarea premiilor se va face pe baza unui Proces Verbal de predare – primire.

7.5.2. Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din motive ce nu tin de Organizator (inclusiv din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte / incomplete).

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului - verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.

7.5.3. In cazul in care premiile din motive independente de Organizator, nu pot fi livrate de catre curier sau sunt refuzate de catre castigatori, acestea raman in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

Castigatorii premiilor vor fi publicați pe site-ul www.sugusfun.ro  în secțiunea „Câștigători”, iar contactarea acestora se va face prin e-mail/telefon la adresele de e-mail sau nr. de telefon mentionate in campanie.

 

                Art. 8 - Taxe si impozite

8.1 Organizatorul se obliga sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile a caror valoare individuala depaseste suma de 600 lei acordate in aceasta Campanie castigatorilor cu cetatenie romana in conformitate cu prevederile Codului Fiscal aprobat prin Legea 227/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor. Participantilor  la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere in Campanie etc).

 

Art 9 – Limitarea raspunderii

 

9.1. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei campanii.

9.2. Organizatorii Promotiei nu vor avea nicio raspundere si nu vor putea fi implicati in niciun litigiu legat de detinerea sau de proprietatea asupra bonurilor de achizitie cat si in ceea ce priveste eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre Participant in legatura cu aceasta Promotie, exceptie facand cele prevazute de OG99/2000 aprobata prin legea 650/2002.

9.3. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia Organizatoului este definitiva.

9.4. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 1. bonurile de achizitie deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;
 2. lipsa de pe bonul de achizitie a produselor participante sau a nr. de bon;
 3. înscrierea online pe un alt site decât sugusfun.ro ce ar duce la neprimirea acestora de către Organizator;
 4. inregistrarile online ce contin un nr. de bon scris gresit fata de cel de pe bonul de achizitie;
 5. inregistrarile online trimise in afara perioadei promotiei mentionate mai sus;
 6. Inscrierile online care nu contin toate campurile obligatorii;
 7. Conform prezentului regulament, premiile vor fi acordate primului participant care a introdus codul pe sugusfun.ro conținând nr. de bon desemnat castigator si poate face dovada achizitionarii produsului;
 8. Lipsa produselor participante la promotie din stocul magazinelor;
 9. Nicio eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator, imposibilitatea inscrierii in promotie din cauza ilizibilitatii datelor personale, codului inscris;
 10. Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului dorit;
 11. Organizatorul nu va fi responsabil pentru intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor / premiilor de catre furnizorii acestuia, de servicii postale etc;
 12. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului - verbal de predare-primire nu vor fi luate in considere de catre Organizator;
 13. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru fotografiile (de bon) ilizibile, pierdute, fisiere de dimensiuni mai mari decat cele indicate ce duc la netransmiterea/neprimirea informatilor, fisiere corupte / ce nu pot fi deschise, mesaje tardive, transmise la alt numar/email decat cel indicat, in cazul castigatorilor, ce va duce la imposibilitatea validarii acestora;
 14. Defectiuni tehnice ale operatorului de telefonie mobila, internet etc;
 15. Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre participant in scopul de a manipula rezultatele concursului);
 16. Erori cauzate de folosirea altor tehnologii decat cele recomandate de Organizator. Tehnologiile recomandate: Browser internet (Chrome vresiune minimă 8, Internet Explorer vers. minima 8, Mozilla versiunea minima 8.0, Opera 9), Sistem de operare minim Windows 10;
 17. Situatiile in care anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la competitie, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate in mod rezonabil exercita. Aceste circumstante se pot datora: informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei. Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a e-mail-ului, fie in cazul Organizatorului, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la competitie. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea competitiei (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma competitiei, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora.

   Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa de livrare si numarul de telefon mobil).

 

Art. 10 - Incetarea / Intreruperea Promotiei. Forta majora si cazul fortuit

 

10.1. Promotia poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit in acord cu prevederile Noului Cod Civil, sau inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Promotiei.

10.2. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

10.3.Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie si cu respectarea prevederilor Art. 3.4 de mai sus.

 

Art. 11 - Imposibilitatea ridicarii premiilor

 

11.1 In cazul in care oricare dintre castigatorii Promotiei se afla in imposibilitate de a se deplasa / primi curierul la adresa mentionata, predarea premiului se va face unei persoane imputernicite prin procura notariala speciala pentru acest lucru in masura in care acest aspect a fost comunicat din timp Organizatorului (inainte de contractarea curierului pentru transmiterea premiului). Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectivei persoane imputernicite prin procura notariala, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de aceasta.

 

Art. 12 – Litigii

 

12.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

12.2.  Eventualele reclamatii legate de derularea Promotiei se pot trimite pe adresa poștală a Agentiei (Bd. Pipera nr.1i, clădirea Admax Center, etajul 4, biroul 10, cod poștal 077190) sau pe adresele de e-mail hello@diagency.eu, contact@sugusfun.ro sau contact@ursuletulpapi.ro in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii publice a castigatorilor. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.

 

Art. 13 - Alte Clauze

 

13.1. Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.

13.2. Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

13.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.

 

 

 

Anexa 1

 

La Regulamentul oficial al campaniei promoționale „ Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!” desfășurată în perioada 15.05.2023-15.08.2023 cu privire la extragerea premiilor și desemnarea câștigătorilor

 

7.3. Desemnarea castigatorilor

         Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza:

 

7.3.1 Pentru fiecare premiu se va face o tragere la sorți printr-un program automat din lista de participanți înscriși pentru fiecare provocare și respectiv, 3 persoane castigatoare drept rezerve.

Prima provocare „Întrece-te cu mișcarea” are loc în perioada 15 mai-14 iunie 2023. La extragerea pentru pentru cele 30 de carduri cadou Answear.ro vor participa toți cei înscriși în perioada aceasta.

A doua provocare „Outfit-uri cool” are loc în perioada 15 iunie-14 iulie 2023. La extragerea pentru căștile audio și boxele portabile, vor participa toți cei înscriși în perioada aceasta.

A treia provocare „Stil de dans” are loc în perioada 15 iulie- 15 august 2023. La extragerea pentru trotinete și hoverboard-uri, vor participa toți cei înscriși în peroada aceasta.

 

Mai jos sunt menționate perioadele pentru extragere:

Perioada

Nr. de premii

Tipul de premii

Gașca

19-23 iunie 2023

10

Hoverboard

Gașca elastică Gus

19-23 iunie 2023

10

Trotinete electrice

Gașca energică Papi

17-21 iulie 2023

15

Carduri cadou Answear.ro

Gașca elastică Gus

17-21 iulie 2023

15

Carduri cadou Answear.ro

Gașca energică Papi

21-25 august 2023

26

Căști audio

Gașca elastică Gus

21-25 august 2023

26

Boxe portabile

Gașca energică Papi

 

 

 


ANEXA NR. 2 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 „ Alege-ți gașca, întrece-te cu distracția și câștigă premii care te fac să te miști super bine vara asta!”

 

(“CAMPANIA”)

- NOTIFICARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL -

 

 

 1. DATE PRIVIND OPERATORUL DE DATE CU CARACTER PERSONAL SI IMPUTERNICITUL - D+I Activation Agency SRL

In vederea desfasurarii Campaniei, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre:

S.C KANDIA DULCE S.A, cu sediul in Bucuresti, Sos. Viilor, Nr. 20, Sector 5, numar de inregistrare Registrul Comertului J40/538/1991, avand CUI RO401703, Tel: 021 3010200, Fax: 021 3162710 (denumita in continuare "Operatorul"),reprezentata de Dragos Militaru in calitate de Director General.

 

prin intermediul D+I Activation Agency SRL, cu sediul în București, Sectorul 1, Str. Calea Griviței nr.140, etaj 5, ap.19, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9162/2021, Cod Unic de Înregistrare 41226367 si care acționează ca împuternicit al Organizatorului cu privire la extragerea castigatorilor, transmiterea premiilor (30 de carduri cadou Answear.ro, 26 de căști audio, 26 de boxe portabile, 10 trotinete electrice și 10 hoverboard-uri) către câștigători și operațiunile de colectare și/sau prelucrare a datelor cu caracter personal (nume, prenume, dacă este sau nu major – varsta ca si conditie de participare, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de corespondenta/livrare premiu; CNP al castigatorilor de premii a caror valoare individuala depaseste 600 lei; semnatura de predare a premiului pe procesul verbal de primire)

 

 

Datele de contact ale Operatorului pentru nelamuriri sau exercitarea drepturilor de catre persoanele vizate cu privire la datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

S.C KANDIA DULCE S.A - Bucuresti, Sos. Viilor, Nr. 20, Sector 5, numar de inregistrare Registrul Comertului J40/538/1991, avand CUI RO401703, Tel: 021 3010200, Fax: 021 3162710, email: DPO@kandia.ro

 

 1. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PROCESATE IN CADRUL CAMPANIEI

In cadrul Campaniei, Operatorul / Imputernicitii vor colecta de la participanti urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • nume;
 • prenume;
 • daca este sau nu major (varsta ca si conditie de participare);
 • numar de telefon;
 • adresa de email;
 • adresa de corespondenta/livrare premiu;
 • CNP*; - numai pentru castigatorii premiilor de depasesc valoare de 600 lei / premiu individual, in scopul platii impozitului aferent premiului acordat in prezenta Promotie
 • Semnatura de predare a premiului pe procesul-verbal de primire;

*Codul numeric personal – scop in care se va solicita participantilor copia de BI/CI, acesta urmand a fi arhivata pe durata legala impreuna cu datele de predare a premiului - va fi colectat doar in cazul castigatorilor pentru care Operatorul este obligat la retinerea si virarea impozitului din premii, conform reglementărilor fiscale in vigoare si totodata pentru a putea verifica daca varsta Participantilor este conform Regulamentului, adica 18 ani impliniti la momentul inscrierii in Campanie.

 

 • SCOPUL PROCESARII

Datele cu caracter personal ale participantilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Operator prin intermediul Imputernicitilor acestuia

 1. A) agenției D+I Activation Agency SRL in vederea:

 

 1. TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII

Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului si/ sau al interesului legitim, prin acceptarea de catre persoana vizata a Regulamentului si a anexelor la acesta. In cazul in care se acorda premii cu valoare mai mare de 600 lei, CNP-ul se prelucreaza in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale ale Operatorului.

 

 

 1. DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal colectate in cadrul Campaniei de catre Operator prin Imputernicitul acestuia vor fi dezvaluite Imputernicitului Operatorului - D+I Activation Agency SRL, precum companiilor de curierat in scopu inmanarii premiilor (in acest din urma caz se va dezvalui nume, prenume, adresa, telefon de contact) si totodata autoritatilor, in cazurile in care Operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

 1. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal ale Participantilor declarati necastigatori vor fi stocate timp de 30 de zile de la data finalizarii Campaniei.

Datele cu caracter personal ale castigatorilor premiilor cu valoare mai mica de 600 lei vor fi stocate atat cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile, dar nu mai mult de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in care a avut loc acordarea premiilor.

Datele cu caracter personal ale castigatorilor premiilor cu valoare mai mare de 600 lei vor fi stocate conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, respectiv 10 (zece) ani de la data incheierii exercitiului financiar in care a avut loc plata impozitului din premii.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge/anonimiza aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitului/ Imputernicitilor obligatii similare.

 

 • DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul asigura participantilor, pe durata Campaniei, urmatoarele drepturi:

 • dreptul de retragere a consimtamantului cu privire la prelucrare, in orice moment, fara ca aceasta sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
 • dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;
 • dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • dreptul de a se opune prelucrarii, exceptand cazul in care dispozitii legale prevad contrariul;
 • dreptul la portabilitate a datelor;
 • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Participantii isi pot exercita drepturile mentionale anterior printr-o cerere scrisa, datata, semnata si adresata Operatorului la adresa . KANDIA DULCE S.A - Bucuresti, Sos. Viilor, Nr. 20, Sector 5, numar de inregistrare Registrul Comertului J40/538/1991, avand CUI RO401703, Tel: 021 3010200, Fax: 021 3162710 sau prin transmiterea acesteia la adresa de e-mail DPO@kandia.ro.

 

 

 • PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL APARTINAND COPIILOR

Intrucat la Campanie pot participa exclusiv persoanele fizice cu varsta de minim 18 ani la data inceperii Campaniei, nu vor fi prelucrate si stocate date apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. In situatia in care Operatorul/ un Imputernicit primeste date cu caracter personal apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, aceste date vor fi imediat sterse/ distruse de pe mijlocele de prelucrare si stocare ale Operatorului/ Imputernicitului. In cazul in care un parinte sau un titular al autoritatii parintesti notifica prelucrarea unor date cu caracter personal apartinand unor persoane cu varsta mai mica de 18 ani, Operatorul va sterge/ distruge imediat aceste date de pe mijlocele de prelucrare si stocare.

 

 1. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Operatorul se obliga sa implementeze masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal apartinand participantilor la Campanie. Operatorul se obliga sa impuna Imputernicitului obligatii similare. La evaluarea nivelului adecvat de securitate se va tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate.

Prin participarea la Campanie, participantii isi exprima acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal catre Operator si/ sau societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii, in scopul includerii acestor date cu caracter personal in baza de date a Operatorului operata de catre Imputernicit, in scopul participarii la Campanie, identificarii si validarii ca si castigator, inmanarii si primirii premiului.

 

 1. MODIFICAREA POLITICII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONALE

Operatorul are dreptul de a modifica prezenta Anexa la Regulament oricand pe durata desfasurarii Campaniei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata pe site-ul Operatorului si/ sau al Campaniei, respectiv va fi adusa la cunostinata Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament. 

 

 1. ALTE PREVEDERI

Datele personale ale participantilor la Campanie vor fi procesate in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

Campanie Sugus - Tik-Tok!
Hai pe Tărâmul distracției! Avem premii și distracție din plin!